D’això…

Benvinguts a DALLONSES…!, un bloc de ninots

L’autor dels dallonses aquests (digueu-ne tires o vinyetes; a mi m’agrada dir-ne ninots) és servidor, que es vol fer anomenar Fel sense insistir-hi gaire, també anomenat el daixòs o el dallòs per sa mare, segons a quina distància es trobi.Dallonses a la terrasseta

Fa molts i molts anys, allà pels 11-12 anys, m’agradava fer jocs de paraules i dibuixar acudits gràfics. A casa en deien “parides”, per la qual cosa jo era el “paridero”. Em devia posar tan pesat que ho vaig acabar deixant. Ara, com diuen que t’has de connectar amb el teu nen interior i tot això, m’ha tornat a venir la dèria pels ninots.

M’he disposat a fer actualitzacions tres cops per setmana (normalment dilluns, dimecres i divendres). A veure si me’n surto!

He organitzat els ninots de la següent manera:

A la Pàgina principal trobareu tots els ninots en estricte ordre cronològic de publicació.

EL TINTER: En aquesta secció trobareu totes les vinyetes originals fetes expressament per a aquest bloc. També apareixen vinyetes publicades al blog satíric El Web Negre, integrat a la plataforma Núvol.

DIRECTA: Molts d’aquests daixonses es publiquen cada setmana a l’edició en paper del setmanari la Directa (si no coneixeu aquesta publicació, us la recomano vivament). Les vinyetes úniques o gags es publiquen a la secció Racó Il·lustrat i són de tema lliure, mentre que les tires còmiques encapçalen la secció Així està el pati i la seva temàtica està condicionada per la notícia que es tracti en aquella mateixa pàgina. Per això, a les tires incloc una mica de context.

9MESOS: Com podeu suposar, aquesta sèrie tracta les anèctodes i vicissituds d’uns futurs pares.

BITXO!: Aquesta secció és la continuació de a sèrie 9MESOS, amb la criatura com a protagonista.

LA TAVERNA DE LA MORSA: En aquesta secció hi aniré afegint tires inèdites sobre la fauna que freqüenta el bar de la Morsa, un personatge original que només publico en aquest bloc.

Per enviar pernils, podeu contactar-me a dallonses.net@gmail.com. També podeu seguir el bloc pel Twitter i pel Facebook.

Espero que us agradi!

  1. Uau, dilluns, dimecres i divendres: un ritme infernal!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: