[DIRECTA] Política, successos i violència masclista

[DIRECTA] Política, successos i violència masclista

Publicat originalment al Setmanari de Comunicació DIRECTA, #295 (novembre 2012)

El 25 de novembre és el Dia Internacional de la no violència contra les dones i les nenes, una data que ja fa molts anys que es commemora. La Xarxa de Dones Feministes contra la Violència deploraven en un comunicat que la data de les eleccions al Parlament de Catalunya coincidís amb aquesta efemèride, que hauria de tenir un ressò transversal en la societat, i mantenien la convocatòria de la tradicional manifestació, la qual se’ls havia denegat a causa de les eleccions.

[Transcrip.CAT] Als mitjans, la violència de gènere surt a la secció de successos. “Successos”, coses que passen no se sap per què… En canvi, el debat sobre la discriminació sexual i  el dret a l’avortament pertany a la secció de política. Aplicant la mateixa lògica, les notícies de morts en guerres també haurien d’anar a la secció de successos…

[Transcrip.ES] En los medios, la violencia de género sale en la sección de sucesos. “Sucesos”, cosas que pasan no se sabe por qué… En cambio, el debate sobre la discriminación sexual i  el derecho al aborto pertenece a la sección de política. Aplicando la misma lógica, les noticies de muertos en guerras también tendrían que salir en la sección de sucesos…

Posted on Novembre 28, 2012, in Directa, Tires and tagged , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: