[DIRECTA] La “miraculosa” regeneració dels boscos

[DIRECTA] La "miraculosa" regeneració dels boscos


Publicat originalment al Setmanari de Comunicació DIRECTA, núm. 288 (octubre 2012)

L’ajuntament de Terrades, afectat pel gran incendi de l’Empordà de l’estiu passat, ha votat contra l’anul·lació d’un projecte de construcció de 72 xalets de luxe en una zona aïllada i envoltada de bosc, parcialment afectada per l’incendi.

[Transcrip.CAT]
Quan un bosc es crema, sembla la fi de tot, que ja no hi creixerà res més. Però en qüestió de mesos, el paisatge desolat comença a reverdir i poc a poc tornen alguns animalons. Però la natura no ho pot fer tot: cal un petit cop de mà administratiu per aconseguir atraure els grans depredadors.

[Transcrip.ES]
Cuando un bosque se quema, parece el fin de todo, que ya no crecerá nada más… Pero en cuestión de meses, el paisaje desolado empieza a reverdecer y poco a poco regresan algunos animalitos… Pero la naturaleza no lo puede todo: es necesaria una pequeña ayuda administrativa para conseguir atraer a los grandes depredadores.

Posted on Novembre 16, 2012, in Directa, Tires and tagged , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: