Estudies o treballes?

Estudies o treballes?

Publicat originalment al Setmanari de Comunicació DIRECTA #275 (maig 2012)

[CAT]
-Hola nena, estudies o treballes?
-Doncs mira, “nen”, ni treballo, perquè la feina està fatal i el pla de la carrera no em deixa temps per a res, ni estudio, perquè, total, amb la pujada de les taxes ja no sé si l’any que ve em podré matricular… De fet, només venia a deixar un currículum…

[CAST]
-Hola nena, ¿estudias o trabajas?
-Pues mira, “nene”, ni trabajo, porque el trabajo está fatal y el plan de la carrera no me deja tiempo para nada, ni estudio, porque, total, con la subida de las tasas ya no sé si el año que viene me podré matricular… De hecho, sólo venía a dejar un currículum…

Davant de l’increment abusiu previst en el preu de la matrícula (un 66%), els estudiants d’Antropologia de la UB han decidit fer vaga indefinida i no presentar-se als exàmens, argumentant que de tota manera no podran pagar el curs que ve. Ara, en comptes de fer classes, organitzen debats i sessions de conscienciació.

Posted on Juny 6, 2012, in Directa, Tires and tagged , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: