Un inspector, un mosso i molta màfia

Un inspector, un mosso i molta màfia

Publicat originalment al Setmanari de Comunicació DIRECTA, #265 (març 2012)

El cap de la brigada dels Mossos d’Esquadra que investiga els moviments socials (coneguda com a grup 6) es treia un sobresou fent xantatge a amos de prostíbuls i restaurants; aquest policia, J.J. Martin Pujalt (àlies Jordi),  que durant molts anys havia estat cap de la Brigada d’Informació de la Policia Nacional, es dedicava a fer informes i detencions d’activistes a moviments socials de Catalunya, i havia rebut diverses denúncies per tortura. Paral·lelament a aquesta feina tenia un sobresou fent xantatges i acceptant els suborns de prostíbuls, locals d’oci nocturn i, fins i tot, restaurants i hotels. Es va compinxar amb un inspector de llicències de l’ajuntament i amenaçava de fer inspeccions a tots aquests locals. A canvi de no fer les inspeccions rebia un sobre amb 1000, 2000 o 3000 euros, segons els casos, ell evitava la inspecció i el local podia seguir funcionant amb normalitat.

(Com sempre, més informació a La DIRECTA).

Posted on Març 21, 2012, in Directa, Tires and tagged . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: